Ik loop al een tijdje met de gedachte om te stoppen met fotografie tijdens de survivalruns. Het zijn zware dagen, vaak in slechte weersomstandigheden en als hobby fotograaf is het soms best wel lastig om zuinig met het dure materiaal om te gaan in zulke omstandigheden.

Aansluitend ben je nog een dag bezig met bewerken en selecteren. Dit wordt voor mij ook steeds minder leuk en het aantal foto’s neemt alleen maar toe.

Het abonnement van mijn website ( https://keesbakker.net ) loopt nog tot november en waarschijnlijk ga ik deze niet meer verlengen. Ook zal de Facebook pagina Sport foto’s Kees Bakker worden opgeheven in november en zullen er mogelijk geen berichten meer worden geplaatst.

Ik blijf nog wel “huisfotograaf” bij Primates, maar daar hebben jullie niets aan.

Dit seizoen sta ik nog 5 keer ingedeeld als SBN fotograaf ( Zelhem, Zeist, Harreveld, Loil en de Survivalrun dag SBN) en deze zal ik ook nog fotograferen. Mogelijk dat ik deze foto’s al niet meer op mijn eigen site plaats, maar alleen aan de SBN beschikbaar stel.

Ik hoop een mooie bijdrage geleverd te hebben in de afgelopen 15 jaar voor deze mooie sport.

Tijdens wedstrijden waaraan mijn zoon Joey Bakker deelneemt, zal ik nog vaak te vinden zijn als support, verzorger en filmer, maar dan voor “Primates en eigen gebruik”.

Hou vooral plezier in de sport.

Groetjes en mogelijk tot ziens.