Ik loop al een tijdje met de gedachte om te stoppen met fotografie tijdens de survivalruns. Het zijn lange dagen, ook in slechte weersomstandigheden en als hobby fotograaf is het dan best wel lastig om goed met het dure materiaal om te gaan.

Aansluitend ben je nog een dag bezig met bewerken en selecteren. Dit wordt voor mij ook steeds minder leuk en het aantal foto’s neemt alleen maar toe.

Het abonnement van mijn website ( https://keesbakker.net ) loopt nog tot 22 november en deze wordt niet meer verlengd. Ook zal de Facebook pagina Sport foto’s Kees Bakker worden opgeheven in november en zullen er geen berichten meer worden geplaatst. Dat betekent dat de bestaande albums dan niet meer te vinden zijn via mijn website. Blader er nu nog even lekker doorheen.

Ik blijf nog wel “huisfotograaf” bij Primates, maar daar hebben jullie niets aan.

Dit seizoen sta ik nog 5 keer ingedeeld als SBN fotograaf ( Zelhem, Zeist, Harreveld, Loil en de Survivalrun dag SBN) en hier zal ik nog fotograferen. Deze foto’s plaats ik niet meer op mijn eigen site, maar zal deze alleen aan de SBN beschikbaar stellen.

Ik hoop een mooie bijdrage geleverd te hebben in de afgelopen 15 jaar voor deze mooie sport.

Tijdens wedstrijden waaraan mijn zoon Joey Bakker deelneemt, zal ik nog vaak te vinden zijn als support, verzorger en filmer, maar dan voor “Primates en eigen gebruik”.

Hou vooral plezier in de sport.

Groetjes en mogelijk tot ziens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *