De site bevat een uitklap menu links bovenaan en een “statisch” menu rechts onderaan de pagina. Tevens zullen verschillende pagina’s voorzien zijn van keuze buttons links onderaan. In de Footer Widget (zo schijnt dat te heten) staan diverse links naar andere interessante sites. Keuze genoeg 😉

Op deze site komen een aantal pagina’s waarop al mijn (eerder) gemaakte albums van sportevenementen komen te staan. Voornamelijk zullen dit Survivalruns zijn met af en toe een uitstapje naar een ander sport evenement. Te vinden in het menu onder Sport foto’s. De jaartallen zijn kalenderjaren en geen seizoen aanduidingen.

Foto’s zijn in groot formaat gratis te downloaden en te gebruiken voor privé doeleinden. Plaatsing op sociale media of andere openbare uitingen: Met logo ©keesbakker.net of met naamsvermelding. Geen gebruik zakelijke doeleinden zonder toestemming eigenaar. Foto’s blijven auteur rechtelijk eigendom van ©Kees Bakker.

Een pagina met Wedstrijdfilmpjes. Filmpjes van de Survivalruns gelopen door Joey Bakker

Een pagina met Tutorials gemaakt door Joey Bakker Primates over uiteenlopende zaken aangaande Survivalrun.

Een pagina met Primates gerelateerde foto albums

In mijn verdere vrije tijd wil ik er ook nog wel eens op uit trekken met de camera, om natuur of andere foto’s te maken. Hiervan zal ik ook een aantal delen en zijn te vinden in het menu overige foto’s.

Er is ook een privé pagina, welke niet openbaar toegankelijk is. Dit is voor familie aangelegenheden en familiefotoalbums.

Een link naar www.primates.nl

Een link naar Primates YouTube kanaal met diverse tips&truks, wedstrijd filmpjes, knopen en challenges

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *